Personvernerklæring

Vilkår for bruk av denne nettsiden og tilknyttede nettsteder.

Ved å bruke dette nettstedet gir du ditt samtykke til disse vilkårene for bruk. Hvis du ikke samtykker i disse vilkårene, så ikke bruk nettstedet.

Personvern

Jeg har som mål å behandle personopplysninger med forsiktighet og respekt, og selvfølgelig følge personvernlovgivningen. For å kunne tilpasse informasjon og oppfølging individuelt, ber jeg om kontaktinformasjon ved forespørsler via nettstedet. Jeg utleverer ikke denne informasjonen til andre. Du kan til enhver tid be om innsyn i informasjon lagret om deg og/eller ditt firma, samt at informasjon om deg kan slettes på forespørsel.

Informasjonskapsler

Mitt nettsted benytter Cookies (informasjonskapsler). Ved å bruke dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler, (cookies), til analyse, tilpasset innhold og eventuelle annonser. Les mer om hvordan du kan avvise informasjonskapsler på Administrer informasjonskapsler hos Nettvett.

Opphavsrett

Du kan ikke distribuere noe materiell fra dette nettstedet. Du kan ikke selge eller trykke deler uten skriftlig samtykke fra forfatteren. Dette gjelder alt innhold,tjenester, produkter, bilder, videoer, opplæringsmateriell, og / eller annet materiell gjort tilgjengelig på nettstedet. Unntak er beskrivelse av meg som kurs og foredragsholder, laget til dette formålet, på siden «Om Vigdis».

Alle rettigheter er beskyttet. Copyright © 2023 Vigdis Austrheim. Org. nr. 912 575 942.

Kompetansedeling

Jeg også bidrar med video, sjekklister og annet faglig påfyll som gratis faglig påfyll. Når du legger igjen navn og e-post adresse vil du kunne motta epost og nyhetsbrev som kan inneholde bloggposter, invitasjoner til seminar, andre sjekklister og tilbud jeg tenker du kan være interessert i. Det er alltid en meld meg av link i Nyhetsbrev e-postene så bruk den om dette ikke er av interesse eller send en e-post så ordner jeg dette for deg!

Ansvarsbegrensning

Jeg er en lederutvikler med mer enn 17 år praktisk erfaring som leder og 7 år som lederutvikler. Rådene gitt i dokumenter, og/eller videoer, er basert på mine personlige erfaringer. De vil ikke passe for alle, i alle situasjoner, men individuelt tilpasset rådgivning tilbys som en av mine tjenester. Nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder og gi tilgang til tjenester fra tredjepart. Vigdis Austrheim er ikke ansvarlig for slike eksterne nettsteder.

Du/dere er alene ansvarlig for egne handlinger, og resultater er avhengig av personlige faktorer som ferdigheter, tilegning av kunnskap, og personlig gjennomføringsevne.

Oppdatering

Oppdatert april 2020

Disse vilkårene for bruk kan revideres uten varsel. Oppdateringene vil bli utført her i dette oppslaget. Har du utført et kjøp av noe på nettsiden, og jeg har din mailadresse, vil du motta en epost ved revisjoner. Du er bundet av slike revisjoner og bør derfor besøke denne siden for å lese de gjeldende vilkårene for bruk som du er bundet av.

Kontakt for spørsmål

E-post: va@vigdisaustrheim.no
Adresse. Skjervenveien 4, 1415 Oppegård

© 2024 Vigdis Aus AS