Foredrag

Hvordan lede nå, om avstandsledelse og hjemmekontor, hvordan holde motivasjonen oppe og lede deg selv?

Ønsker du en faglig dyktig foredragsholder med velfylt verktøykasse og mye energi? Mitt mål er å engasjere deg, få deg til å bli mer bevisst, og tilføre verdi. En god foredragsholder har relevant bakgrunn, har kunnskap om emnet og ikke minst holder en god foredragsholder oppmerksomheten din.

Mitt mål er at du skal få med deg noe konkret fra foredraget, nye tanker, ideer og perspektiv. Foredragene jeg holder, bidrar til at din hverdag endres til det bedre, og gjør deg mer motivert.

Priser

Du får påfyll fra verktøykassen og erfaringer jeg har brukt 30 år på å bygge opp. Jeg tilpasser alltid foredrag til den tiden vi er i, den situasjonen du er i, behovene du har og målgruppen i salen.

Pris for et foredrag er kr 40 000.

Prisvariasjon

Frivillige organisasjoner og oppstartselskap får en redusert pris så ta kontakt dersom dette gjelder deg. Prisen vil påvirkes oppover dersom du ønsker opptak av foredraget, det er over 500 i publikum eller det kreves ekstra mye skreddersøm.

Sjekk alltid med meg om prisen stopper deg fra å bruke meg. Det kan være at jeg kan levere på andre måter eller vi tenker nytt sammen.

"Vigdis har en fantastisk formidlingsevne, og evner gjennom historier og praktiske eksempler å nå gjennom til tilhørerne. Hun får ledere til å reflektere over hva som er viktig i utøvelse av lederrollen i denne nye hverdagen. Hva skal vi fortsette med, hva skal vi gjøre annerledes og ikke minst, hva skal vi slutte med. Vigdis kommer med nyttige, enkle verktøy for hvordan å være gode rollemodeller og ledere i hverdagen."

Kine Dahl, Nordic Head of Organisational Development and Learning Elkjøp Nordic AS

© 2024 Vigdis Aus AS